Geschiedenis

 

Geschiedenis

 

Het begin.

In 2002 kwam mijn eerste oppaskindje op pad tijdens de babymassage. Een mama met spoed om opvang verlegen, ik kom uit een grote familie dus oppas ervaring genoeg! Omdat kinderen een kostbaar bezit zijn en ik legaal opvang wilde hebben daar mijn gevoel daar het pretigste bij is, ben ik vrij snel aangesloten bij een gastouderbureau. Vanaf dat moment ving ik 4 tot 5 kinderen per dag op.

Op het moment dat onze jongste zoon naar school ging ben ik drie dagen per week gaan werken.

namelijk de maandag dinsdag en donderdag,en dat doe ik nu nog met veel liefde en plezier.

 

 

Over mijzelf,ik ben olga een spontane creative vrouw,wonende vanaf 1990 in brabantse land.

Getrouwd sinds 1994,met eric mijn man werkt in de ict.

In 2002 is onze oudste zoon geboren,na een half jaar begon de kinderopvang spontaan te groeien,

al gauw zat ik destijds vol.

In 2006 is onze jongste zoon geboren,waarna ik mijn beleid ook weer aangepast heb, kinderen niet ouder als twaalf jaar.zodat ik de leeftijds verschillen beperken kon.

Ikzelf werkte in de bloemen als bloemiste maar kreeg dit werk niet gecombineerd met mijn moederschap,bewust gekozen te stoppen.

En iets anders te vinden wat ik kon doen in combinatie met mijn kinderen gezin,werk met mijn hart,en dat was er snel

ik vind het heerlijk de structuur en de uitdagingen van en aan kleine mensen te kunnen geven vanuit mijn gevoel en inmiddels mijn kunde verkregen door de vele jaren ervaring en verplichte behaalde opleiding.

Sinds kort werk ik met kinderen van 0 tot 4 jaar(leeftijd dat de kinderen naar school gaan).

Met als reden dat we nog meer rekening kunnen houden met de structuur,en ons eigen plan niet aan hoeven te passen aan het brengen en halen van schoolgaande kindjes.

 

Ik ben graag buiten met de kinderen vertel veel over de natuur. Verder mag ik graag tekenen knutselen en,wat met de kleine mensen ook goed te combineren is.

wandelen sporten en fietsen zijn mijn hobbys..

 

 

 

 

Little pinquin is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen en wordt regelmatig gecontroleerd.